+

MENCIO ESPECIAL ALUMNE JT PROVES CANGUR

Com bé sabeu, cada any l'alumnat de Primària a partir de 5è i ESO participen de la PROVA CANGUR MATEMÀTICA  Aquesta prova és una activitat impulsada per l’associació internaciona Le Kangourou sans Frontières per a «difondre la cultura matemàtica per tots els mitjans al seu abast ". La prova Cangur es fa a Catalunya des de l’any 1996, i l’abast geogràfic s’ha anat ampliant a Andorra, les Balears, el País Valencià i la Franja de Ponent. Inicialment s’adreçava a l’alumnat dels darrers cursos d’ESO (3r i 4t) i del batxillerat. L’any 2015 s’hi van incorporar els cursos de 5è i 6è d’educació primària i el 2016, 1r i 2n d’ESO, de manera que la prova Cangur es va establir per a tots els nivells des de 5è d’educació primària fins a 2n de batxillerat. La participació augmenta cada any. 

El nostre centre hi participa des de l'any  2016 en totes els seus diferents formats: prova Cangur (PRI i ESO), Copa Cangur (ESO 2n i 3r)i Esprint Matemàtic (4t ESO).

En  l'edició del 2020 va haber-hi fantàstics resultats però de tots ells en destaquem el nostre alumne TEO CARBONELL, enguany a 1r d'ESO, que va rebre aquest setembre el diploma de MENCIÓ ESPECIAL per estar entre el millor 1% de tot Catalunya: posició 20 de 12.344. FELICITATS TEO!